Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

Webontwerp & Nieuwsbrieven

Wij maken websites met een eigen onderhoudsysteem. Tegenwoordig wordt dit een Content Management Systeem (CMS) genoemd. Eventueel kan de klant hiermee zelf zijn of haar website onderhouden. Sommige klanten doen dat dan ook.

In de praktijk kunnen wij echter zo snel met ons systeem overweg, dat de kosten zeer laag zijn, als u het actualiseren door ons laat doen. Wij rekenen een euro per minuut en vaak is het actualiseren ook slechts een minutenkwestie.

Nieuwsbrieven

Een populair verschijnsel zijn de nieuwsbrieven. Ook die vereisen een representatieve layout. Het ontwerp doen we zelf, maar het versturen gaat via online-gereedschap MailChimp: een krachtige tool, waarmee ook de respons heel goed is na te lopen.


De Facebook-widget voor uw website

Het is me de laatste tijd opgevallen dat veel homepages nauwelijks veranderen. Kijk je echter naar wat de eigenaars van deze websites allemaal op hun Facebook-pagina doen, dan zie je dat ze wel degelijk regelmatig nieuws over hun bedrijf of product te melden hebben. Waarom staan die ontwikkelingen niet ook de homepage?      Meer


| |
/ Webontwerp noemen we het; geen ‘webdesign’ / Webontwerp & Nieuwsbrieven
Web Analytics
> Schrijf een beoordeling