Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

Wie we zijn

De Multimediahoek is mijn eenmansbedrijf en mijn naam is Eduard Bekker, opgeleid in de journalistiek, met een loopbaan in de verslaggeving en de opmaak: een goede combinatie voor websites met inhoud.

Mijn bedrijf vind je in de Haagse Bomenbuurt, vlakbij bij het gezellige winkelgebied Fahrenheitstraat/Thomsonlaan, alwaar ik ook de websites van enkele succesvolle winkeliers onder mijn hoede heb.

Het blijft overigens niet alleen websites: ook voor fotowerk is dit een vertrouwd adres. De laatste tijd zijn er ook mensen die me hebben benaderd voor het retoucheren en restaureren van oude foto’s: ook een hele dankbare klus. Alsof mijn overgrootvader weer tot leven komt, zoals een gelukkige klant onlangs zei.

En ook het oude opmaakwerk komt regelmatig om de hoek kijken. Het BOF bulletin voor de Binnenstad Ondernemers Federatie is hier gemaakt: de tekst, de foto’s en de layout. Dat is een journalistieke productie, die vooral ten stadhuize kritisch is gevolgd, en nu in de vorm van een nieuwsbrief verschijnt.

Voorheen hebben we bijdragen geleverd aan onder meer HaagWestNieuws en het Haags Nieuwsblad.


/ Voor print en webontwerp / Wie we zijn


> Schrijf een beoordeling