Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

Wat zijn de prijzen

De prijs van een website hangt af van de hoeveelheid werk die we er aan hebben. Zo simpel is dat.

Ons uurtarief is € 60,–. Dat is tegenwoordig niet veel voor webontwerp, maar wij vinden dat meer dan voldoende. Wij hebben minder overheadkosten dan veel andere bedrijven: wij hoeven geen werkruimte te huren, maar hebben onze kantoorruimte aan huis. Verder hebben wij geen auto maar een bedrijfsfiets. Dat bespaart ook veel kosten.

Een ‘glossy’ ontwerp kost meer tijd dan het inrichten van een site, waarbij vooral het overdragen van informatie van belang is. Veel klanten zijn hier al tevreden mee: die willen informatie en zoeken naslag. Zo’n site ontwikkelen we graag. Die kunnen we ook snel opzetten. Wel zorgen we door de vormgeving dat het snel duidelijk is waar het bedrijf van onze klant voor staat.

Dat heeft te maken met onze ‘roots’, onze wortels. Als vormgever van dagbladpagina’s hadden we ook geen tijd voor een ‘opzetje’. Het moest er in één keer goed op staan: binnen drie kwartier.

Zonder extra’s duurt het maken van een website ongeveer een dag (maar die 8 uur werk kan ook uitgesmeerd zijn over verschillende dagen: dat hangt van de tijdseis van de opdrachtgever af).

Is er sprake van heel veel fotomateriaal, of interactie, dan zullen de kosten hoger zijn.


/ Voor print en webontwerp / Veel gestelde vragen / Wat zijn de prijzen


> Schrijf een beoordeling