RSS-feed Nieuwe Haagse Krant
Terug
DE NIEUWE KRANT

De sollicitaties stromen binnen!

Tja, daar zit je dan met je oproep voor een nieuw Haags dagblad. Nu er een initiatief is genomen tot de oprichting van een Haags weekblad met de naam ‘De Haag Centraal’ stromen de sollicitaties binnen. Veel gegadigden tonen zich teleurgesteld en zelfs rancuneus naar de huidige AD/HC en hopen gauw bij mij aan de slag te kunnen. Maar mensen: lees dit weblog toch even goed door! Je zit hier verkeerd!

maandag 5 februari 2007
door Eduard Bekker

Al ondersteun ik het van harte, ik - Eduard Bekker is de naam, aangenaam - heb helemaal niets te maken met bovengenoemd initiatief! Ik weet zelfs niet hoe ik betreffende mensen zou kunnen bereiken: een hele prestatie in dit internet-tijdperk.

Nee, webby zijn ze daar niet bij ‘Den Haag Centraal’ je vraagt je zelfs af of het wel een serieus inititiatief betreft: anders zou er toch wel iets van een contactadres op internet te vinden moeten zijn.

Nu geregistreerd

Opmerkelijk is ook dat elke registratie op het web lijkt te ontbreken. DenHaagCentraal.nl is al vergeven. DenHaag-Centraal.nl nog niet. Nou bij deze dan!
Mocht het weekblad er werkelijk komen, dan draag ik met plezier het domein over en hoop dan ook een bijdrage te kunnen leveren om hun lege gat in cyberspace te kunnen vullen.