RSS-feed Nieuwe Haagse Krant
Terug

‘Te betrokken’

‘Facts are sacred. Comment is free.’ Maar met feiten kun je ook al subjectief zijn. Het hangt er maar vanaf welke feiten je selecteert. Dit keer viel die selectie niet in goede aarde bij de redactie van het Haags Nieuwsblad en is voor het eerste een artikel geweigerd.

vrijdag 17 november 2006

Of ik ‘te betrokken’ ben bij de materie. Ik weet het echt niet. Dat de VVD eigenlijk niet meer zo ge•nteresseerd is in de kleine ondernemer heeft me eerder verbaasd en mijn beeld op de politiek een beetje op zijn kop gezet. En als dingen niet meer zo zijn, als ik altijd dacht dat ze waren, wil ik nog wel eens wat kribbig reageren.
Een kwaad, ja, ook kwel. Ik woon hier met een winkelbuurt om de hoek met allemaal kleinere ondernemers en daar ben ik heel gelukkig mee. Dat daar door sommige mensen laatdunkend over wordt geoordeeld, daar kan ik me zeker over opwinden.
Ibo Gülsen van de Haagse VVD-fractie heeft het stuk gelezen (ik heb het artikel maar op mijn Volkskrant-weblog geplaatst) en heeft mijn vragen en opmerkingen verder doorgespeeld.