GROOT AANBOD IN EEN KLEINSCHALIGE HAAGSE SFEER

Winkelen en wonen in de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan

Bomenbuurt-nieuws:
<<< <<<
Home Archief Winkelgebied Winkels Contact RSS-feed Fahrenheitstraat.nl
Al onze winkels zijn aangesloten bij de BIZ van de winkeliers in de
Fahrenheitstraat
en Thomsonlaan. Zij maken deze winkelstraat zo aantrekkelijkFahrenheitstraat/Thomsonlaan Rob Krahmer legt het aan de overige winkeliers nog één keer allemaal uit.

ROB KRAHMER OP NIEUWJAARSRECEPTIE 2010:

‘Wij hebben uw hulp hard nodig’

Het klonk paradoxaal tijdens het praatje van winkeliersvoorzitter Rob Krahmer: juist omdat de gemeente met een fors bedrag aan subsidie om de hoek, is steun van de winkeliers dringend gewenst.

zaterdag 23 januari 2010
door Eduard Bekker


Alhoewel veel winkelcentra op dit moment door de crisis een troosteloze aanblik bieden, gaat het met de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan zeker niet slecht. Enkele winkeliers zijn gestopt met hun nering (zoals Boekhandel Van Amerongen en Fahrenheit Sport en kroeg ’t Gemmetje), maar een groot aantal nieuwe bedrijven heeft zich juist weer hier gevestigd, waaronder een aantal modezaken, twee lunchrooms en een chocoladeboetiek.

BIZness

Tevens is het winkelgebied op weg naar een de BIZ, de bedrijven investeringszone. Kort gezegd komt het er dan op neer, dat bij een meerderheid van stemmen alle winkels deel uit gaan maken van deze BIZ. De gemeente int dan via de WOZ ‘contributie’, die dan kan worden besteed aan het aanzien van het gebied onder het mom ‘schoon, heel en veilig’.

Fahrenheitstraat/Thomsonlaan

Keurmerk Veilig Ondernemen

Een van de onderdelen onder de vlag ‘veilig’ is het Keurmerk Veilig Ondernemen. Hierbij wordt bewerkstelligd, dat alle winkels aan bepaalde kriteria voldoen en wordt er ingezet op het beperken van winkeldiefstal. Dit alles vindt plaats onder bezielende leiding van Nico Koemans van de cafetaria aan het Abeelplein.

Kerstmarkt

Zoals jaarlijks vindt in juni (de vijfde) de braderie plaats. Helaas niet op Vaderdag, want dan is er een belangrijke voetbalinterland op televisie. Het Segbroekfestival is in september en voor het eerst zal er in december een Kerstmarkt zijn!
Ook zal - met dank aan de gemeente voor de steen tijdens de intocht van Sint Nicolaas een nieuw logo + naam voor het winkelgebied worden gepresenteerd.

Meer hulp

De heer Krahmer trekt op dit moment de kar vrijwel alleen. Wil de winkeliersvereniging echt aan de slag met de steun die gemeente heeft toegezegd en die het aanzien van met name de Thomsonlaan moeten verbeteren, dan is hulp van meer winkeliers dringend gewenst. Bent u lid? Meld u dan bij Rob Krahmer (in de DuOOptiek op de Thomsonlaan!
Terug Terug

Jaaroverzichten

2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000