Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

Houdt uw homepage actueel

De Facebook-widget voor uw website

it Klaverblêd: een voorbeeld, dat duidelijk maakt dat een website direct een actueel tintje krijgt door deze Facebook-plugin te plaatsen.
  • it Klaverblêd: een voorbeeld, dat duidelijk maakt dat een website direct een actueel tintje krijgt door deze Facebook-plugin te plaatsen.Het is me de laatste tijd opgevallen dat veel homepages nauwelijks veranderen. Kijk je echter naar wat de eigenaars van deze websites allemaal op hun Facebook-pagina doen, dan zie je dat ze wel degelijk regelmatig nieuws over hun bedrijf of product te melden hebben. Waarom staan die ontwikkelingen niet ook de homepage?

Wel, het antwoord is simpel: het is heel erg eenvoudig om op Facebook een bericht te plaatsen, al dan niet met één of meerdere foto’s. Bij een webpagina is dat veel lastiger, zelfs met een gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem.

De Facebook-plugin is daarom dé oplossing: dankzij deze plugin op uw homepage verschijnt daar nu automatisch uw nieuwste Facebook-bericht.
Is de bezoeker nieuwsgierig? Dan klikt die op het bericht en krijgt het bericht op uw Facebookpagina te zien - of naar wens de hele pagina. Zo maakt u in één klap ook op uw homepaga duidelijk waarmee u bezig bent en is de stap naar uw Facebook-pagina veel logischer.

Inmiddels hebben we drie tevreden klanten
met deze ingebouwde Facebook-melding:

Het is ook mogelijk om meerdere meldingen op uw homepage te plaatsen: naast mekaar, bijvoorbeeld bovenin homepage. Wij werken graag met u samen om het gewenste resultaat te bereiken.

Vraag meer info over deze Facebook-widget voor uw homepage.
Test uw Facebook-widget

| |
/ Webontwerp noemen we het; geen ‘webdesign’ / Webontwerp & Nieuwsbrieven / De Facebook-widget voor uw website
Web Analytics
> Schrijf een beoordeling