Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

Houdt uw homepage actueel

De Facebook-widget voor uw website

Op De Harmonicahoek: een voorbeeld van een adverteerder op deze site. Maar ook een eigen facebook-posting is mogelijk.
  • Op De Harmonicahoek: een voorbeeld van een adverteerder op deze site. Maar ook een eigen facebook-posting is mogelijk.Het is me de laatste tijd opgevallen dat veel homepages nauwelijks veranderen. Kijk je echter naar wat de eigenaars van deze websites allemaal op hun Facebook-pagina doen, dan zie je dat ze wel degelijk regelmatig nieuws over hun bedrijf of product te melden hebben. Waarom staan die ontwikkelingen niet ook de homepage?

Wel, het antwoord is simpel: het is heel erg eenvoudig om op Facebook een bericht te plaatsen, al dan niet met één of meerdere foto’s. Bij een webpagina is dat veel lastiger, zelfs met een gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem.

De Facebook-plugin is daarom dé oplossing: dankzij deze plugin op uw homepage verschijnt daar nu automatisch uw nieuwste Facebook-bericht.
Is de bezoeker nieuwsgierig? Dan klikt die op het bericht en krijgt het bericht op uw Facebookpagina te zien - of naar wens de hele pagina. Zo maakt u in één klap ook op uw homepaga duidelijk waarmee u bezig bent en is de stap naar uw Facebook-pagina veel logischer.

Het is ook mogelijk om meerdere meldingen op uw homepage te plaatsen: naast mekaar, bijvoorbeeld bovenin homepage. Wij werken graag met u samen om het gewenste resultaat te bereiken. Ook postings van Twitter zijn mogelijk, zoals u op mijn eigen homepage kunt zien.

Vraag meer info over deze Facebook-widget voor uw homepage.
Test uw Facebook-widget

/ Voor print en webontwerp / Webontwerp & Nieuwsbrieven / De Facebook-widget voor uw website


> Schrijf een beoordeling