Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

Tien redenen om uw website door mij te laten maken

Ook in Den Haag treft u een keur van webmakers. Ieder heeft zo zijn specialisme. Dat geldt ook voor mij. Hier ziet u waarin ik mij onderscheid.

In mijn kantoor ben ik van alle markten thuis als het om de media gaat: zo kun je hier ook scannen en kopiëren tot aan A3-formaat.
 • In mijn kantoor ben ik van alle markten thuis als het om de media gaat: zo kun je hier ook scannen en kopiëren tot aan A3-formaat. 1. De oplevertijd
  Vaak zie ik dat het opleveren van een website een kwestie is van maanden; zelfs bij websites die bescheiden van omvang zijn. Aan een website gaan vaak ellenlange vergaderingen vooraf.
  Niet nodig: aan de hand van uw wensen en eventueel aangeleverd materiaal ga ik aan de slag. Een website is nu eenmaal geen boek, tijdschrift of folder, maar een veel flexibeler verschijnsel.
  Tijdens het opzetten van de site kan de klant vanuit zijn vertrouwde omgeving meekijken en op- en aanmerkingen maken. Aan de hand daarvan werk ik verder. Omdat ik het websysteem zelf heb geschreven is het voor mij gemakkelijk om de site tijdens dit proces snel aan te kunnen passen aan uw wensen.
  Eventueel kan uw website binnen een week klaar zijn. Bijsturing achteraf blijft natuurlijk altijd mogelijk.
 2. In de buurt
  Wij zijn gevestigd in een hoekpand in de Haagse Bomenbuurt; vlakbij Winkelcentrum Fahrenheitstraat/Thomsonlaan. Mocht u hier in de buurt wonen of winkelen, dan kunt u zo bij mijn kantoor binnenlopen. Ik ben niet altijd op deze plek, maar een mailtje of telefoontje is voldoende voor een afspraak
 3. Geen Wordpress
  Wordpress is een krachtige tool: zelfs sommige kranten gebruiken het. Wil je echter een goede site kunnen maken met Wordpress, dan vraagt dat veel studie. Een geïnstalleerd Wordpress-sjabloon herbergt al honderden scripts. Wij werken met één script: geheel op maat gemaakt, voor u als klant. Het spreekt voor zich dat bij aanpassingen daardoor veel sneller ‘onder de motorkap’ kan worden gedoken.
 4. Fotobewerking
  Te plaatsen foto’s worden door mij altijd kritisch beoordeeld en zonodig aangepast: is een uitsnede niet beter? Kan een portret of onderwerp beter vrijstaand worden gemaakt? Kan de foto misschien worden onthoekt voor een beter resultaat? Is de foto niet te donker? Met behulp van Adobe Photoshop® bewerken wij de foto’s voor uw site met zorg.
 5. Eigen webstructuur
  Bij een reisplanner of andere gecompliceerde site is een database onontbeerlijk: voor de gemiddelde bedrijfswebsite is dat niet nodig. Onze websites zin gebaseerd op een overzichtelijke mappenstructuur. Een groot voordeel is dat een backup van de site gewoon op uw of onze harde schijf kan staan. Is de site gehackt, dan is kan de website binnen zeer korte tijd weer online worden ‘gesleept’ (even afkloppen, maar bij onze tientallen klantensites is het nog nooit gebeurd).
  Een ander voordeel hiervan is het implementeren van Facebook-postings.
 6. Duurzaam
  Milieucriteria spelen terecht een belangrijke rol. Onze apparatuur gaat lang mee en heeft zelden vervanging nodig. Het kantoor is niet alleen met de auto bereikbaar maar ook uitstekend met de fiets het het openbaar vervoer. De enige afvalstoffen zijn onze opgebruikte printerpatronen. Deze geef ik mee aan de verkoper van onze apparatuur, die ze weer verantwoord bij een afvalverwerker aanbiedt.
 7. Niet alleen websites
  Van huis uit ben ik opmaakredacteur. Mocht u behoefte hebben aan flyers, brochures, affiches of kranten op A3-formaat in bescheiden oplage, dan kan ik opmaak en druk voor u verzorgen. In mijn kantoor bevindt zich een A3-print- en scancombinatie. Voor wat ik aan producten aanbied, kan ik uiteraard ook de fotografie verzorgen (zie een voorbeeld uit mijn portfolio).
 8. Eenmansbedrijf
  Een voordeel van een eenmansbedrijf is dat u altijd contact heeft met iemand die u goed kent en van alles op de hoogte is. Mocht het nodig zijn, dan kan het beheer van de website eventueel worden overgedragen.
 9. Onderhoud
  Niet alleen bouw ik uw websites; ik onderhoud hem ook graag voor u. U stuurt mij tekst en foto’s of andere informatie waarvan u graag wilt dat ik die verwerk. Ik doe de rest. Omdat ik vanwege mijn eigen webonderhoudssysteem snel kan werken, zal de tijd die hiervoor in rekening wordt gebracht, bescheiden zijn.
 10. De prijs
  Het tarief van de Multimediahoek is € 60,– per uur. Met het systeem waarmee wordt gewerkt, betekent het dat een basissite slechts vijf uur werk hoeft te zijn: 300 euro, exclusief btw en hosting.

/ Voor print en webontwerp / Tien redenen om uw website door mij te laten maken


> Schrijf een beoordeling