Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

‘Je kunt een website toch helemaal zelf bouwen?’

Dat klopt. Je kunt zelf ook een huis bouwen en water, licht en gas zelf aanleggen, maar toch laten mensen dat liever een ander doen. Hoewel er veel redelijk gebruiksvriendelijke systemen zijn als Wordpress, Typo 3 en Joomla, komt de techniek toch nog vaak om de hoek kijken. Maar bijvoorbeeld zelf een weblog-site maken is inderdaad ook voor een leek goed uit te voeren.

Wordpress is tegenwoordig favoriet bij veel doe-het-zelvers. Je kunt zelf vrij eenvoudig een menu opbouwen en pagina’s genereren. Maar als het gaat om het toevoegen van interactiviteit wordt het al moeilijk als kant en klare tooltjes niet voor handen zijn. Op freelance.nl zie je dan ook veel oproepen van mensen die hopeloos in Wordpress verstrikt zijn geraakt.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen systeem ontwikkeld, met in mijn achterhoofd het oude vertrouwde Atex-systeem van de dagbladen uit het pré-wysiwig-tijdperk. De ervaring was dat dit veel sneller werkte en minder rsi- in de hand werkte, dan het what you see is wat you get.
Hiermee is het mogelijk om snel een website te bouwen met een zeer consistente vormgeving: die vindt automatisch plaats.

Op websites die ik bouw zijn veel actuele mogelijkheid van een website mogelijk:

Die interactiviteit is soms public domain (zoals de lightroom), maar de meeste trucks zijn functies in php die ik zelf heb ontwikkeld. Ik kan dus precies naar de wensen van de klant toewerken.


/ Voor print en webontwerp / Veel gestelde vragen / ‘Je kunt een website toch helemaal zelf bouwen?’


> Schrijf een beoordeling