GROOT AANBOD IN EEN KLEINSCHALIGE HAAGSE SFEER

Winkelen en wonen in de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan

Bomenbuurt-nieuws:
<<< NIEUWSBRIEF SBOB OKTOBERMENSELINGENBOOMGAARD #2BOMENBUURT DEN HAAGEEN INCLUSIEVERE FAHRENHEITSTRAATKERST OP HET VALKENBOSPLEIN WAS EEN GROOT SUCCES!BOOMGAARD #3 IS UIT! <<<
Home Archief Winkelgebied Winkels Contact RSS-feed Fahrenheitstraat.nl
Al onze winkels zijn aangesloten bij de BIZ van de winkeliers in de
Fahrenheitstraat
en Thomsonlaan. Zij maken deze winkelstraat zo aantrekkelijk



Fahrenheitstraat/Thomsonlaan Behoedzaam speldt wethouder economie Henk Kool Rob Krahmer de speld op zijn revers.

Stadsspeld voor Rob Krahmer

Winkeliersvereniging Segbroek voorzitter Rob Krahmer heeft zich meer dan tien jaar ingezet voor de Thomsonlaand en Fahrenheitstraat. Daarbij heeft hij de veel winkeliers met zich mee gekregen voor verbetering van het winkelgebied onder het motto ‘samen staan we sterk’. Niet voor niets heeft hij dan ook de Stadsspeld mogen ontvangen van wethouder economie Henk Kool.

donderdag 17 februari 2011


Fahrenheitstraat/Thomsonlaan Rob Krahmer (rechts) krijgt van zijn opvolger een geschenkenpakket voor zijn jarenlange trouwe dienst.

De winkeliersvereniging gaat over in een BIZ, een verband, waarin elke winkeliers via de WOZ zijn bijdrage levert aan de kwaliteit van het winkelgebied. Reden voor Rob om de fakkel over te dragen aan overbuurman Koos Mooiman van de mannenmodezaak, die voorzitter is geworden van deze BIZ.

Fahrenheitstraat/Thomsonlaan Vele medewinkeliers kwamen Rob Krahmer persoonlijk bedanken.

Freule

Het afscheid werd groots gevierd in Lunchroom ‘De Freule’ aan de Fahrenheitstraat, waar vele winkeliers en buurtbewoners – waarvan velen trouwe klant van Krahmer – aanwezig waren. Waarschijnlijk heeft menigeen - ook onder de winkeliers - hun glazen door door hem laten aanmeten.

Fahrenheitstraat/Thomsonlaan De veelonderscheiden Keurslage René Timmers is Rob Krahmer ook erkentelijk.

Actief

Overigens is het geen echt afscheid: Rob Krahmer blijft gewoon achter en voor de balie van d DuOOptiek aan de Thomslonlaan actief. Zijn zoon assisteert hem hier tegenwoordig bij.

Binnenkort gaat Fahrenheitstraat en Thomsonlaan op de schop: dringend noodzakelijk, want het stratenprofiel van vooral de Thomsonlaan is nog uit de tijd, dat er nog nauwelijks sprake was van enige autoparkeren. En dat is nu bepaald wel anders. Dat de gemeente zoveel moeite gaat doen, is niet het minst de verdienste van de winkeliersvereniging.

Fahrenheitstraat/Thomsonlaan Een skiffelend duo zorgde voor stemmig muzikaal decor! Klik, filmpje!

Betrokkenheid

Maar ook van de bewoners: de betrokkenheid en vermenging van beide groepen maakt dit winkelgebied juist zo charmant. Of zoals Kool niet kon nalaten de slogan van de website te parafraseren: ‘Groot aanbod in een kleinschalige Haagse sfeer’.


Terug Terug

Jaaroverzichten

2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000