GROOT AANBOD IN EEN KLEINSCHALIGE HAAGSE SFEER

Winkelen en wonen in de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan

Bomenbuurt-nieuws:
<<< BOOMGAARD #2NIEUWSBRIEF SBOB OKTOBERRAAD IN DE STAD: PRAAT MET UW RAAD! BOMENBUURT DEN HAAG18 APRIL JAARVERGADERINGBOOMGAARD #3 IS UIT!KERST OP HET VALKENBOSPLEIN WAS EEN GROOT SUCCES!MENSELINGENEEN INCLUSIEVERE FAHRENHEITSTRAAT <<<
Home Archief Winkelgebied Winkels Contact RSS-feed Fahrenheitstraat.nl
Al onze winkels zijn aangesloten bij de BIZ van de winkeliers in de
Fahrenheitstraat
en Thomsonlaan. Zij maken deze winkelstraat zo aantrekkelijk



Fahrenheitstraat/Thomsonlaan Hier was tot voor kort het Chinese Restaurant ‘De Maan’, bekend van de lange rij afhalers. Nu zit hier het ‘Indian Curry House’ met milde tot zeer hete gerecht uit wat vroeger ‘Britsch Indië’ heette.

NU OOK GERECHT UIT INDIASE KEUKEN IN WINKELGEBIED

Winkelgebied krijgt meer smaak

Mensen die tevergeefs bij Thomsonlaan 69 aan de deur stonden voor een Chinese afhaalmaatijd, hebben het al gemerkt. ‘De Maan’ is niet meer. Hier kan nu scherp geprijsd en gespijsd een grote variatie aan curry’s uit India, Pakistan en Bangladesh worden genuttigd.

zaterdag 2 oktober 2010


Fahrenheitstraat/Thomsonlaan Er is stevig verbouwd, maar toch komt het het interieur nog vertrouwd over. Zelfs de ronde tafel aan de voorkant staat er nog.

“Deze landen vormden vroeger één geheel, Brits Indië, en hun keuken houdt zich dus niet aan de huidige grenzen”, verklaart de nieuwe eigenaar, de heer Dalim. En hij kan het weten, want hij komt uit Bengalen, wat tegenwoordig Bangladesh heet.

Sigarenboer

Dalim is geen onbekende in de wijk: hij runt de sigarenwinkel aan ‘onze’ kant van het Valkenbosplein, aan het begin van de Thomsonlaan. Nu zet hij met zijn familie en geworven personeel de eerste stappen op horecagebied.
Hoe die stappen verlopen, kunt u dus vanaf deze week voor zelf ondervinden.




Terug Terug

Jaaroverzichten

2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000