GROOT AANBOD IN EEN KLEINSCHALIGE HAAGSE SFEER

Winkelen en wonen in de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan

Bomenbuurt-nieuws:
<<< <<<
Home Archief Winkelgebied Winkels Contact RSS-feed Fahrenheitstraat.nl
Al onze winkels zijn aangesloten bij de BIZ van de winkeliers in de
Fahrenheitstraat
en Thomsonlaan. Zij maken deze winkelstraat zo aantrekkelijkCafetaria van het Jaar ...


Fahrenheitstraat/Thomsonlaan Nico Koemans: “driemaal is scheepsrecht.”

Horecaexploitant Nico Koemans heeft op 17 september de eerste prijs gewonnen bij de ‘Cafetaria- van-het-Jaar- verkiezing’, die het vaktijdschrift Snackkoerier jaarlijks uitschrijft. Een hele eer voor de bewoners en winkeliers van de Fahrenheitstraat, waar deze bekroonde eetgelegenheid zich bevindt.

Eindelijk is het Koemans dus na twee keer een tweede plaats echt gelukt om Cafetaria van het Jaar te worden. Om in aanmerking te komen voor de titel moesten de deelnemende cafetaria’s zich laten inschrijven. Een mystery-guest bezocht alle deelnemers en op basis daarvan vond de eerste selectie plaats: de boekhouding van de afgelopen drie jaar werd doorgespit en de ondernemers werden aan de tand gevoeld over hun ondernemersvisie.

17 september 2001


Overigens is Koemans Snacks de afgelopen tijd al vier keer in de prijzen gevallen: niet alleen twee keer als één na beste Snackbar van het Jaar, maar ook al als winnaar van de IJsfrica Bokaal 1999 voor het beste product en de beste presentatie, georganiseerd door de Koninklijke Horeca Nederland.
Terug Terug

Jaaroverzichten

2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000