Wilgstraat 61, 2565 MC  DEN HAAGtel. 070 - 7370111 • fax 084 - 8829521KvKnr 27178571

Het Stille Strand

Zo heet officieel het Haagse strand ten Zuiden van de Schevenings havenhoofden. Zo waarschijnlijk genoemd, als tegenstelling tot de drukte bij het strand langs de Scheveningse boulevard.

De duinen vormen in het strandseizoen een natuurlijke barriere tegen al te luie dagjesmensen: op het kleine stukje bij het Zuidelijke Havenhoofd na moet je even stevig fietsen of lopen om er te komen.

Hoogbouw

Hier waan je je onderweg door de duinen even ver van het stadsgewoel. Daarom roepen de plannen voor een bijna 100 meter hoge hoteltoren aan de noordkant ook zoveel weerstand op: het zal mensen in de duinen niet meer het gevoel geven in de vrije natuur te wandelen, omdat ze continue deze miniwolkenkrabber zullen zien.

Meer argumenten

Maar er zijn meer argumenten. En ook de politieke partijen hebben zo hun visie. Daarom maakte Margriete Stokkermans, die in de directe omgeving woont een inventarisatie van de argumenten en de opstelling van de politieke partijen en ik zette het om in een website. Dit aanvankelijke met het oog op de verkiezingen van 19 maart. Maar nu er wordt geformeerd is de opstelling niet minder belangrijk geworden.


| |
/ Webontwerp noemen we het; geen ‘webdesign’ / Betrokken / Het Stille Strand
Web Analytics
> Schrijf een beoordeling